Toupéer

Toupéer med et naturligt look

Toupéer med et naturligt look 

Hos A House of Hair har vi et bredt udvalg af toupeer til mænd. Hvad der er fælles for dem alle er, at de er naturtro og du vil få fornemmelsen af, at det er dit eget hår. Vi finder i fællesskab den toupé, der passer bedst til dig - her kigger vi blandt andet på farve, type af hår og monteringsmetode. Derefter tilpasses toupéen med en klipning, der sørger for et naturligt look, der passer til lige netop dig. 

Det er både nemt og smertefrit at få monteret en toupe - og så tager det kun et par timer fra du træder ind ad døren hos os, til at du har din nye frisure! 

Uønsket hårtab hos mænd 

Selvom emnet kan være ret tabubelagt, er hårtab og skaldethed faktisk meget udbredt hos mænd. Man siger, at ca. 20 % af mændene i 20-års alderen er ramt, mens 30 % i 30-års alderen og 40 % i 40-års alderen også lider af enten arveligt eller ikke-genetisk bestemt hårtab. 

Hårtab eller skaldethed hos mænd er oftest arveligt og selvom det ikke er en sygdom, kan det være et stort kosmetisk problem for nogle. Det genetiske bestemte hårtab udmønter sig typisk i høje tindinger eller måne og du vil typisk kunne kigge på mændene i familien og se hvordan deres hår - eller mangel på samme - har udviklet sig og på den måde få et praj om hvordan din egen hårvækst kommer til at se ud.

Hos mange begynder hårtab allerede at vise sig i 20’erne og det manglende hår på hovedet kan give anledning til mange bekymringer og ringe selvtillid. Det kan vise sig på flere måder - både som måne, høje tindinger eller pletvis skaldethed. Hårtabet kommer typisk snigende over en årrække og man kan desværre ikke forvente forbedring, men det kan stoppe igen, så man på et tidspunkt ikke taber mere hår.

Giv os et kald på 98 181 181 for at booke tid eller få snak om mulighederne og vores pris på toupéer.
clock logo

HAR DU BRUG FOR EN TID?

Du kan booke direkte her. Find hurtigt og nemt den tid som passer dig.

Vi glæder os til at se dig.
BESTIL TID
Thørger Larsens Vej 22, 9200 Aalborg

Mandag - fredag: 09:00 - 17:00

Bestil tid på: +45 98 18 11 81

Følg os på

phonemap-markerclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram