house of hair logo white

Poulsens Barbershop - En professionel barber shop i Aalborg

A House of Hair er andet end bare en frisørsalon - vi har dedikeret en del af salonen til mændene - denne kalder vi for Poulsens Barbershop. Her har vi sørget for den klassiske old school barber stemning og du kan læne dig tilbage i vores barberstol, mens du får trimmet skægget og ordnet lokkerne. I ægte barber-stil serverer vi selvfølgelig godt til ganen og mandehørm i lange baner.

Old school barber-stemning og klassiske teknikker

Når du skal have ordnet skægget og lokkerne foregår det med klassiske barber-teknikker, hvor vi anvender ragekniv, barberkost og huden bliver forkælet med varme omslag. Vi har fokus på balancen mellem hvad der trender og hvad der passer til lige netop dit ansigt, så klipning og barbering altid er tilpasset den enkelte kunde bedst muligt.
Vi deler også glædeligt ud af vores mangeårige barber-ekspertise og guider dig til hvordan du selv kan passe og pleje dit skæg derhjemme, samt hvilke produkter der passer til lige netop dig! Bestil din næste barber-tid lige her eller ring til os på 98181181, så finder vi den sammen.
clock logo

HAR DU BRUG FOR EN TID?

Du kan booke direkte her. Find hurtigt og nemt den tid som passer dig.

Vi glæder os til at se dig.
BESTIL TID
Thørger Larsens Vej 22, 9200 Aalborg

Mandag - fredag: 09:00 - 17:00

Bestil tid på: +45 98 18 11 81

Følg os på

phonemap-markerclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram